01.06.2022

Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Proje Ziyareti İçin Portekiz'deydik

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Müdürümüz İlkay Yılmaz ve Anaokulu Bölüm Başkanımız Emine Şahin, Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları proje ziyareti için 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında Portekiz'deydi.

Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Proje Ziyareti İçin Portekiz'deydik

Anaokulu olarak ortağı olduğumuz "Happy Children's Build Self-Confidence Through Games and Stories" Erasmus+ Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında; Portekiz, Azor Adaları-Terceira'da bulunan ortak okulumuzda proje faaliyetlerini yürüttüler.

Müdürümüz İlkay Yılmaz ve Anaokulu Bölüm Başkanımız Emine Şahin tarafından EBI Francisco Ferreira Drummond okuluna yapılan ziyarette; Romanya, İtalya, İspanya, Slovenya ve Portekiz okul ortaklarımız ile etkinlik gözlemleri, etkinlik uygulamaları, eğitim-öğretim programlarını değerlendirme ve proje geliştirme-ilerleme faaliyetlerini gerçekleştirdiler.