09.09.2022

Anaokulu Öğrencilerimiz Uyum Haftasını Başarıyla Tamamlandı

Anaokulu Öğrencilerimiz Uyum Haftasını Başarıyla Tamamlandı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıkları kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen uyum eğitimlerine katıldı.

Arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışan minik arılarımız, hafta boyunca okul bahçemizde ve sınıflarımızda öğretmenleri gözetiminde gerçekleştirilen oyun, drama, sosyal ve sportif etkinliklere katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.