Kayıt

Kayıt Kabul

Değerli Aday Velimiz,

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 2019, 2020 ve 2021 doğumlu aday öğrenciler için ön kayıtlarımız başladı.

Okul Tanıtım Bilgilendirme Toplantılarımız gruplar halinde yapılmaktadır.

Anaokulumuz ile ilgili bilgi almak isteyen velilere ve tanıma çalışmasına katılacak olan aday öğrencilerin ailelerine ön kayıt başvuru sırasına göre randevu verilmektedir.

•Ön kayıt sistemi 02 Ocak 2024 tarihinde başvurular için açılmıştır.

•Başvurusu sırasına göre aday öğrenciler tanıma çalışmasına davet edilmektedir.

•Tanıma çalışmasından sonra kayıt hakkı verilmektedir.

Online ön kayıt formu için tıklayınız.