06.04.2021

Anaokulu Öğrencilerimizden Dijital Portfolyo

Anaokulu 5 yaş grubu öğrencilerimiz, çevrim içi ortamda dijital portfolyo sunumlarını gerçekleştirildi.

Anaokulu Öğrencilerimizden Dijital Portfolyo

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Alfa, Delta, Mars, Dünya ve Nova Sınıfı öğrencilerimize çevrim içi ortamda dijital portfolyo sunumlarını başarıyla tamamladı.

Öğrencilerimiz, yıl boyunca öğrendikleri temel fen ve matematik kavramlarını, GEMS temalarından "Uğur böcekleri" konusu çerçevesinde dijital oyunlar aracılığıyla portfolyo sunumlarını ailelerine yaptı.

Öğrencilerimizin dijital portfolyo videosunu izlemek için tıklayın!