İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulumuzda yemek hizmeti, eğitimin bir parçası olarak görülmekte ve bu konu üzerinde titizlikle durulmaktadır.
Anaokulumuzda yemek hizmetleri, 1976 yılından bu yana sadece yemek üretimi yapan Sardunya Yemekçilik tarafından verilmektedir.
Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı okulumuzun mutfağında hazırlanıp sunulmaktadır.
Yemek menüleri, alanında uzman şefler, diyetisyen ve gıda mühendisi tarafından hazırlanmakta ve okul yönetiminin onayına sunulmaktadır. Beslenme uzmanlarımız yemek menülerini hazırlarken öğrencilerimizin yaş özelliklerini dikkate alarak günlük kalori, karbonhidrat, protein ihtiyaçlarına özen göstermektedirler.