Tarihçe

İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunu ve İTÜ Üstün Hizmet Madalyası sahibi hayırsever iş insanı Dr. Sedat Üründül’ün bağışı ile gerçekleştirilen, iç donanımları ve çevre düzenlemeleri İTÜ Geliştirme Vakfı tarafından karşılanan Anaokulu, 2000-2001 Eğitim Öğretim Yılında eğitim hayatına başlamıştır.

Anaokulumuz öğrencilerin bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak, uygulanan gelişmiş eğitim programları ve etkinlikleri aracılığı ile akademik ve sosyal yönden araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.