Bölümler

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK

• Çocukların ilk sosyal deneyimlerini güvenli şekilde gerçekleştirmek amacı ile çocuğa uygun olan oryantasyon programını hazırlamak ve uygulamak,
  • Öğrencinin sosyal, duygusal, zihinsel gelişimine katkıda bulunmak,
  • Bireysel farklılıkları ve psikolojik süreçleri anlamaya yönelik empati odaklı yaklaşmak,
  • Problem oluşmadan önlemek bilinciyle öğrencilerin bireysel gelişim süreçlerinde onları gözlemlemek ve tanımak,
  • Kendilerini gerçekleştirme sürecinde aile ile birlikte koşulsuz desteklemek,
  • Öğrenci – aile – okul üçgeninde sağlıklı iletişimin sağlanmasına yardımcı olmak amaçlanmaktadır.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat