28.11.2022

Öğretmenlerimiz Happy Children's Projesi İçin Slovenya'nın Vrtec Ledina Anaokulunu Ziyaret Ettiler

Anaokulu öğretmenlerimiz Emine Şahin, Buse Duru ve Özlem İnce Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Happy Children's isimli proje için proje ortağı ülkelerden biri olan Slovenya'nın Vrtec Ledina isimli anaokulunu ziyaret ettiler.

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğretmenlerimiz Emine Şahin, Buse Duru ve Özlem İnce Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları "Happy Children's Build Self-Confidence Through Games and Stories" isimli proje için 21-25 Kasım 2022 tarihleri arasında proje ortağı ülkelerden biri olan Slovenya'nın Vrtec Ledina isimli anaokulunu ziyaret ettiler.

Slovenya’nın ev sahipliği yaptığı proje ziyaretine ortak ülke olan İtalya, Portekiz, Ispanya, Romanya ve Türkiye katıldı. Görevli eğitimcilerimiz ziyaret ettikleri okulda ders gözlemlerini ve  etkinlik uygulamalarini gerçekleştirdiler.

Yapılan toplantılarda ortak ülkelerde uygulanan müfredat içerikleri, eko okul uygulamaları (European Week for Waste Reduction) ve eğitim yaklaşımları paylaşıldı.