02.06.2023

Öğretmenlerimiz Happy Children's Projesi Final Toplantısı İçin Romanya'daydı

Öğretmenlerimiz Happy Children's Projesi Final Toplantısı İçin Romanya'daydı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Müdürümüz İlkay Yılmaz, Müdür Yardımcımız Emine Şahin, İngilizce bölüm başkanımız Nalan Yaylı ve sınıf öğretmenlerimizden Nergis Sever Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Happy Children's isimli proje final toplantısı için Romanya’daydı!

2020 yılından bu yana yürütülen projenin değerlendirme ve final toplantısı İtalya, İspanya, Portekiz, Türkiye ve Slovenya'nın katılımıyla 26-30 Mayıs 2023 tarihleri arasında Romanya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Eğitimcilerimiz hafta boyunca proje değerlendirmesi, sınıf gözlemi ve etkinlik uygulaması yapma fırsatı buldular. 3 yıl süreyle yürütülen projenin; okullara, öğretmenlere ve öğrencilere olan etkilerini paylaştılar.