13.12.2022

Öğrencilerimizle PTT 'yi Ziyaret Ettik

Öğrencilerimizle PTT 'yi Ziyaret Ettik

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz İTÜ Maslak Kampüsünde yer alan PTT'yi ziyaret etti. PTT'yi ziyaret eden öğrencilerimiz görevlilerden PTT'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. PTT çalışanları, öğrencilerimize Ptt'nin hizmetlerini detaylı bir şekilde uygulamalı olarak anlattı.

Öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte postaneyi gezdikten sonra aileleri için yeni yıl öncesi küçük bir sürpriz yaparak yeni yıl kartları gönderdi.

Kampüs içinde öğretmenleri ve arkadaşları ile keyifli bir geziye katılan öğrencilerimiz,  PTT'nin ne işe yaradığını, ne amaçla gelindiğini ve işleyişi hakkında bilgi aldı.