16.06.2021

Öğrencilerimizi İlkokula Gururla Uğurladık

Hazırlık grubu öğrencilerimiz okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz kep töreninde mezuniyet sertifikalarını öğretmenlerinden alırken tören sonunda kep atarak anaokulu mezuniyetlerini kutladı.

Öğrencilerimizi İlkokula Gururla Uğurladık

Okulumuzda düzenlenen ve yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz törenle Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimizi ilkokula gururla uğurladık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törenimizde öğrencilerimize duygusal bir veda konuşması yapan Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz şunları söyledi: "Anaokulunda edindiğiniz yetkinliklere bundan sonraki eğitim hayatınızda binlercesini ekleyecek kendinize ve ülkenize çok güzel başarı hikayeleri sunacaksınız. Şüphesiz. Sevgili Çocuklar; Daima ileri bakın, asla pes etmeden yolunuza devam edin. İyilik, dürüstlük, sevgi ve saygı hep sizinle olsun. Aydınlık bir gelecekte Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri rehberiniz olsun, O’nun yolunda yürümeye devam edin. Yolunuz aydınlık, şansınız bol, bahtınız açık olsun. Gelecek sizlere emanet."

Kep töreninde öğrencilerimiz, mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden aldı. Tören sonunda kep atan minik arılarımız, arkadaşları ve öğretmenleriyle neşeli şarkılar eşliğinde dans ederek anaokulu mezuniyetlerini kutladı.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılını başarıyla tamamlayarak ilkokula adım atacak Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimizi kutluyor, aydınlık bir gelecek diliyoruz.

Mezuniyet törenimizi izlemek için tıklayın.