27.12.2022

Öğrencilerimiz Yılın İlk Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Öğrencilerimiz Yılın İlk Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Hazırlık Grubu öğrencilerimiz, dönem boyunca tüm branşlarda öğrendikleri bilgilerden oluşturdukları portfolyolarını okulumuzda ağırladıkları ailelerine sundu. Karıncalar, uğur böcekleri ve ağaç evler temalarıyla gerçekleştirilen portfolyo dosyalarını ailelerine sunma imkanı yakalayan öğrencilerimizin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.

Gelişimleri hakkında öz değerlendirme yapma imkanı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda aileleriyle okulda eğitim yaşantılarına dair paylaşımda bulunmaktan büyük keyif aldılar.