12.01.2023

Öğrencilerimiz Uluslararası Teşekkür Gününü Kutladı

Hazırlık Grubu öğrencilerimiz eTwinning ''A Small Child Says a Beautiful Word'' proje kapsamında Litvanya, Yunanistan, Romanya, İtalya ve Polonya ortak ülkelerimiz ile 11 Ocak Uluslararası Teşekkür Gününü (11th of January International Thank You Day) yaptıkları çeşitli çalışmalarla kutladılar.

Öğrencilerimiz Uluslararası Teşekkür Gününü Kutladı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Hazırlık Grubu öğrencilerimiz eTwinning ''A Small Child Says a Beautiful Word'' proje kapsamında Litvanya, Yunanistan, Romanya, İtalya ve Polonya ortak ülkelerimiz  ile 11 Ocak Uluslararası Teşekkür Gününü (11th of January International Thank You Day) yaptıkları çeşitli çalışmalarla kutladılar.

Öğrencilerimiz; hazırladıkları renkli mektup ve kartlarla Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz'a, Müdür Yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve okulumuzda çalışan büyüklerine kalplerindeki sonsuz teşekkürlerini ilettiler.