09.01.2023

Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Küçük ve Orta Grup öğrencilerimiz, dönem boyunca öğrendikleri bilgilerden oluşturdukları portfolyolarını okulumuzda ağırladıkları ailelerine sundu.

Küçük grup öğrencilerimiz "Ağaç Evler" temasıyla ilgili yaptıkları etkinlikleri büyük bir öz güvenle ailelerine sundu. Orta grup öğrencilerimiz ise "Uğur Böcekleri" teması ve seçtikleri branş dersine ait etkinlikleri sergilediler. Her iki grupta da öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

Gelişimleri hakkında öz değerlendirme yapma imkanı bulan öğrencilerimiz, aynı zamanda aileleriyle okulda eğitim yaşantılarına dair paylaşımda bulunmaktan büyük keyif aldılar.