09.06.2022

Öğrencilerimiz Global Action Days Katılım Sertifikalarını Aldı

Öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikle destek verdikleri Global Action Days (Küresel Eylem Günleri) katılım sertifikalarını aldılar.

Öğrencilerimiz Global Action Days Katılım Sertifikalarını Aldı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklere katılarak destek verdikleri Global Action Days (Küresel Eylem Günleri) katılım sertifikalarını aldılar.

Öğrencilerimizi, sürdürülebilir bir dünya için 20-30 Nisan 2022 tarihleri arasında okulumuzda farklı temalarda gerçekleştirilen "Küresel Eylem Günleri" (Global Action Days) etkinliklerine katılarak küresel çevre hareketine destek oldu.