29.03.2022

Öğrencilerimiz eTwinning Projesi Kapsamında Yurt Dışındaki Arkadaşlarına İngilizce Kart Gönderdi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Küçük Grup öğrencilerimiz, “You Feel... I Feel!” konulu Etwinning projesi kapsamında; yurt dışındaki akranları ile çevrim içi ortamda bir araya geldiler. Yurt dışındaki arkadaşları ile tanışarak onlarla sohbet eden öğrencilerimiz duygularını ifade eden kartlar hazırlayarak posta yoluyla yeni arkadaşlarına  bu kartları gönderdiler.

Etwinning projesi ile öğrencilerimiz sosyalleşiyor, derslere daha aktif olarak katılıyor, derse daha fazla motive oluyor, başka okullardan veya ülkelerden akranları ile iletişim kurarak farklı kültürleri tanıma, yabancı dilde iletişim kurabilme ve yabancı dil bilgilerini geliştirme fırsatı yakalıyor.