14.10.2022

Öğrencilerimiz Erasmus Günlerini Öğretmenleriyle Birlikte Kutladı

Anaokulu öğrencilerimizle birlikte Erasmus Günlerini (#ErasmusDays) kutladık. Öğrencilerimiz, 13, 14 Ekim tarihlerinde okulumuzun farklı alanlarında gerçekleştirilen birbirinden eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinliklerle Erasmus+ deneyimlerini paylaşarak projelerini arkadaşlarına sunmanın heyecanını yaşadı.

Öğrencilerimiz Erasmus Günlerini Öğretmenleriyle Birlikte Kutladı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimizle birlikte Erasmus Günlerini #ErasmusDays kutladık. Anaokulu öğrencilerimiz, 13, 14 Ekim tarihlerinde okulumuzun farklı alanlarında gerçekleştirilen birbirinden eğitici, öğretici ve eğlenceli etkinliklerle Erasmus+ deneyimlerini paylaşarak projelerini arkadaşlarına sunmanın heyecanını yaşadı.

Erasmus Günlerinin ilk gününde öğrencilerimiz, aileleri ile birlikte hazırladıkları ülke posterlerini arkadaşlarına sundular. İkinci günde, öğrencilerimiz Erasmus Günleri için hazırlanan sergi alanını gezerek Erasmus+ projesine dahil olan ülkeleri daha yakından tanıma fırsatı buldu. Okulumuzda gerçekleştirilen bahçe etkinliklerinde müzik eşliğinde oyunlar oynayarak arkadaşları ve öğretmenleriyle eğlendi.

Erasmus Günleri, Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.