10.04.2021

Öğrencilerimiz Doğa ile İç İçe Ortamda Erken Yaşta Çevre Bilinci Kazanıyor

Anaokulu öğrencilerimiz, okul bahçemizde gerçekleştirilen etkinlik ve oyunlarla arkadaşlarıyla birlikte güzel havanın tadını çıkarıyor.

Öğrencilerimiz Doğa ile İç İçe Ortamda Erken Yaşta Çevre Bilinci Kazanıyor

​Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, okul bahçemizde gerçekleştirilen etkinlikler ve oyunlarla arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte güzel havanın tadını çıkarıyor. Doğa ile iç içe ortamda öğrenmeyi keyifli hale getiren bahçe etkinliklerimizde öğrencilerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor.

Öğrencilerimizin gelişimini destekleyen, onlara çevreyi deneyimleme-öğrenme şansını sağlayan İTÜ Yeşil Kampüste eğitim alan öğrencilerimiz, bahçe etkinlikleri ve oyunlarıyla sosyalleşme becerisi kazanmanın yanı sıra doğayla bütünleşerek yaşadıkları dünyaya karşı temel bilgileri anlamaya başlıyor, çevreye karşı beğenisi ve bilinci gelişiyor.