11.04.2023

Öğrencilerimiz Bireysel ve Grup Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Anaokulu öğrencilerimiz, ailelerine 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2. dönem bireysel ve grup portfolyo sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz Bireysel ve Grup Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, ailelerine 2022-2023 eğitim öğretim yılı 2.  dönem bireysel ve grup portfolyo sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi.

Küçük grup öğrencilerimiz öğrendikleriyle yaptıkları etkinlikleri aileleri ile paylaştılar, İngilizce sunumlar yaptılar.

Orta ve hazırlık grubu sınıf öğrencilerimiz ise öğretmenleri ile sınıf etkinliklerini kapsayan grup sunumlarının yanı sıra seçtikleri branşlarda bireysel olarak da sunumlar yaptılar. Öğrencilerimiz seçtikleri branşlardaki bireysel sunumlarını aileleriyle paylaştı.

Ailelerini okulumuzda ağırlayan öğrencilerimiz, dönem boyunca öğrendiklerini sergiledikleri portfolyo sunumunu başarıyla tamamladı. Portfolyo sunumları öğrencilerimizin öğrendiklerini öğretmenleri ve aileleri ile paylaşma, gelişimlerini ortaya koyma açısından önemli bir fırsat sunuyor.