23.03.2023

Minik Çevreciler Dünya Su Gününde Suyun Önemini Öğretmenlerinden Dinledi

Küçük yaşlardan itibaren sosyal sorumluluk bilinciyle yetiştirdiğimiz anaokulu öğrencilerimiz 22 Mart Dünya Su Gününde de okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Minik Çevreciler Dünya Su Gününde Suyun Önemini Öğretmenlerinden Dinledi

Küçük yaşlardan itibaren sosyal sorumluluk ve çevre bilinciyle yaşadıkları dünyaya duyarlı bireyler olarak yetiştirdiğimiz anaokulu öğrencilerimiz 22 Mart Dünya Su Gününde de okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Öğrencilerimiz sınıflarda suyun önemine ve nasıl tasarruf edilmesi gerektiğine ilişkin önemli bilgileri öğretmenlerinden dinledi. Atölye çalışmalarında ise kendi sloganlarıyla afişlerini hazırlayarak okulumuzda sergiledi.