24.05.2024

Minik Arılarımızla Okul Dışarda Gününü Kutladık

BM Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı (UN SDSN) tarafından yürütülen Küresel Okullar Programı (Global Schools Program) üyesi aynı zamanda yeşil bayrak ödüllü eko okul olan Anaokulumuzda öğrencilerimiz küresel bir hareket olan Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde gün boyu açık havada gerçekleştirilen etkinliklere katıldı.

Minik Arılarımızla Okul Dışarda Gününü Kutladık

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, küresel bir hareket olan ve her yıl farklı temalarla gerçekleştirilen 23 Mayıs Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında  okul bahçemizde gün boyunca açık havada eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Çözümler Ağı (UN SDSN) tarafından yürütülen Küresel Okullar Programı (Global Schools Program) üyesi aynı zamanda yeşil bayrak ödüllü eko okul olan İTÜ Yeşil Kampüs içerisindeki Anaokulumuzda öğrencilerimiz, sadece bir gün değil yılın her günü açık havada eğitici oyunlar ve etkinliklerle eğitimlerini sürdürüyor.

Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı dünyaya karşı saygılı, çevre sorunlarına duyarlı ve farkındalığı yüksek bireyler olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz, bu yıl Okul Dışarıda Günü etkinliklerinde, doğal kaynaklarımızı nasıl koruyacağımızı, sürdürülebilir bir dünya için günlük hayatlarında neler yapmaları gerektiğini öğrendi.