09.05.2023

Minik Arılarımızın 23 Nisan Coşkusu

Dr. Sedat Üründül Anaokulu​​​ öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okullarımızda geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen törenlerle ​adına yakışır bir coşkuyla kutladı.

Minik Arılarımızın 23 Nisan Coşkusu

Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Güngör Evren, Okullarımızın Kurucusu ve Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Gülsün Sağlamer, Genel Müdürümüz Nevzat Özkök, Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz öğrencilerimizi kendilerine armağan edilmiş bu anlamlı günde öğrencilerimizi yalnız bırakmadı. İki oturumda gerçekleştirilen törende öğrencilerimiz 23 Nisan şarkıları, şiirleri ve drama gösterileri gerçekleştirirken tören sonrası kendileri için hazırlanan şenlik alanında gönüllerince eğlendi.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Yüce Atatürk, en büyük eserim dediği demokratik, lâik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni emanet ettiği bugünün küçükleri, yarının büyükleri ​öğrencilerimiz bayramlarını coşkuyla, heyecanla ve mutlulukla kutladı.