14.12.2021

Minik Arılarımızdan Atık Pil Toplama Kampanyasına Destek

​Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, Sarıyer Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sıfır Atık Projesi ve Eko Okullar Projesi çerçevesinde yürütülen atık pil toplama kampanyasına katıldılar.

Minik Arılarımızdan Atık Pil Toplama Kampanyasına Destek

Atık pilleri toplama amacımızın, atık pillerin insan sağlığı ve çevre için yarattığı tehlikenin anlatıldığı öğrencilerimiz evlerinde topladıkları atık pilleri okulda bulunan atık pil ünitesine atılmak üzere okula getirdi. Atık pillerini üniteye atan öğrencilerimiz  okulumuz tarafından hazırlanan sorumluluk pullarına sahip aldı.

Okulumuzda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ile çevre konusunda farkındalık kazanan öğrencilerimiz küçük yaştan itibaren yaşadığı dünyaya ve çevreye duyarlı, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetiştiriliyor.