28.12.2023

Minik Arılarımız Şarkı Yarışması Adlı Kukla Tiyatrosunu İzledi

Anaokulu öğrencilerimiz, Bülent Aksu tarafından sahnelenen “Şarkı Yarışması" isimli kukla tiyatrosunu izledi.

Minik Arılarımız Şarkı Yarışması Adlı Kukla Tiyatrosunu İzledi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, arkadaşlık, yardımlaşma, empati ve sevgi konularının işlendiği Bülent Aksu tarafından sahnelenen “Şarkı Yarışması" isimli kukla tiyatrosunu keyifle izledi.

Farklı dünyaların kapılarını aralayan tiyatro ile erken yaşlardan itibaren tanışan öğrencilerimiz interaktif olarak sahnelenen oyunların birer parçası oluyor, sahneyle bütünleşerek empati duygularını geliştiriyor.