06.05.2024

Minik Arılarımız İTÜ Uçak Ve Uzay Bilimleri Fakültesini Gezdi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Orta grup öğrencilerimiz, İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesini gezdiler.

Minik Arılarımız İTÜ Uçak Ve Uzay Bilimleri Fakültesini Gezdi

İTÜ Maslak Kampüsü içinde eğitim almanın ayrıcalığını yaşayan minik arılarımız, öğretmenleri eşliğinde yaptıkları gezide fakültede bulunan uydu, helikopter ve uçak motoru ile ilgili İTÜ’lü akademisyenlerden bilgi aldılar.

İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesini büyük bir merakla ve ilgiyle gezen minik arılarımız merak ettikleri soruları da sorma fırsatı buldu.