22.03.2024

Minik Arılarımız Dünya Su Gününde Su Konulu Sanat Çalışmaları ve Deneyler Yaptı

Okulumuzda sosyal sorumluluk bilinciyle yetiştirdiğimiz anaokulu öğrencilerimiz 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle kutladı.

Minik Arılarımız Dünya Su Gününde Su Konulu Sanat Çalışmaları ve Deneyler Yaptı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, suyun önemini vurgulamak ve su ile ilgili küresel sorunlara dikkat çekmek amacıyla Dünya Su Gününü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Günün anlam ve önemine dair hikayelere, suyun önemini ve hayatımızdaki yerini vurgulayan deney çalışmalarına ve su konulu sanat çalışmaları yaptılar.

Okul-aile iş birliği kapsamında evde yaptıkları Dünya Su Günü konulu poster çalışmalarını ise arkadaşları ile paylaşaran öğrencilerimiz, keyifli ve öğretici etkinliklerle suyun hayatımızdaki önemine bir kez dikkat çektiler.