31.05.2023

Lise Öğrencilerimizden Minik Arılarımıza Konser Sürprizi

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz, minik arılarımıza sürpriz yaparak okul bahçesinde keyifli bir konser gerçekleştirdi.

Lise Öğrencilerimizden Minik Arılarımıza Konser Sürprizi

Ekrem Elginkan Lisesi öğrencilerimiz, İTÜ GVO'nun en minik arılarına sürpriz yaparak okul bahçesinde keyifli bir konser gerçekleştirdi.

Sevilen şarkıları seslendiren lise öğrencilerimize danslarıyla eşlik eden anaokulu öğrencilerimizin neşesi görülmeye değerdi.

Konser sonrası anaokulu öğrencilerimiz, liseli ağabey ve ablalarına birer teşekkür sertifikası verdi.