31.10.2022

Kuruluşunun 99. Yılında Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla, Gururla Kutladık

Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, minik arılarımız ve velilerimizin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Kuruluşunun 99. Yılında Cumhuriyet Bayramımızı Coşkuyla, Gururla Kutladık

Dr. Sedat Üründül Anaokulu yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenimizin açılış konuşmasını Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz gerçekleştirdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenimizin açılış konuşmasında Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz  şunları söyledi: "Mustafa Kemal Atatürk'ün 29 Ekim 1923 tarihinde Türk Milletinin karakterine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir; diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, bizlere bırakılmış büyük bir miras, vazgeçilmez bir değer, kutlu ve en büyük bayramımız. Cumhuriyetin en büyük erdemi, bizleri ulusal bir devletin onurlu, özgürce düşünebilen, eşit haklara sahip birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi konumuna yükseltmesidir. Ulu önderin izinden yürüyen Türkiye Cumhuriyeti’nin laik ve demokratik eğitimcileri ve çocukları olarak bizlere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını ve Cumhuriyet’i sonsuza dek yaşatmaktır. Cumhuriyetimizin 99. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyorum. Ata’mızın adım adım kurduğu Cumhuriyet’i Biz Yaşatacağız. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."

Açılış konuşmalarının ardından minik arılarımazdan oluşan bando takımımız sahne aldı. Bando gösterisinin ardından öğrencilerimiz sahneye çıkarak Cumhuriyet şiirleri ve şarkıları seslendirdi.

Tören sonunda sahneye çıkan minik arılarımız söyledikleri 10. yıl Marşı ile tüm izleyenlere Cumhuriyet coşkusu yaşattı.

Minik arılarımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde görsel sanatlar derslerinde hazırladıkları resimlerden hem okulumuzda hem de dijital ortamda bir resim sergisi gerçekleştirdi. Dijital sergiyi gezmek için tıklayın!

Kuruluşunun 99. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramı törenine yoğun ilgi gösteren tüm velilerimize teşekkürlerimizle.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!