21.05.2021

Çevreci Arılarımız Okul Dışarıda Gününde Bahçe Etkinliklerine Katıldı

Anaokulu öğrencilerimiz Okul Dışarıda Günü kapsamında okul bahçemizde oluşturulan açık sınıflarda yaşadıkları dünya için neler yapmaları gerektiğini öğrenirken, arkadaşları ve öğretmenleri ile oynadığı oyunlarla da güneşli, güzel havanın tadını çıkardı.

Çevreci Arılarımız Okul Dışarıda Gününde Bahçe Etkinliklerine Katıldı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, küresel bir hareket olan ve her yıl farklı temalarla gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinlikleri kapsamında bu yıl "Dünya İçin İyilik" temasıyla okul bahçemizde oluşturulan açık sınıflarda eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

Ödüllü Yeşil Kampüste, yeşil bayrak ödüllü okulumuzda sadece bir gün değil yılın her günü açık havada eğitici oyunlarla okul öncesi eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz, Okul Dışarıda Gününde en sevdikleri oyunlar ve etkinliklerle güzel havanın tadını çıkardı, arkadaşları ve öğretmenleri ile gönüllerince eğlendi.

Küçük yaşlardan itibaren yaşadığı dünyaya karşı saygılı, çevre sorunlarına duyarlı ve farkındalığı yüksek bireyler olarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimiz, bu yıl  “Dünya İçin İyilik” teması ile gerçekleştirilen Okul Dışarıda Günü etkinliklerinde, doğal kaynaklarımızı nasıl koruyacağımızı, sürdürülebilir bir dünya için günlük hayatlarında neler yapmaları gerektiğini öğrendi.