25.10.2021

Çevreci Arılarımız Ağaçlandırma Çalışmalarına Katıldı

​Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, yürüttüğümüz ağaçlandırma çalışmaları kapsamında okul bahçemize fidan dikme etkinliğine katıldı.

Çevreci Arılarımız Ağaçlandırma Çalışmalarına Katıldı

Yönetim Kurulu Murahhas Üyemiz Prof. Dr. Lerzan Özkale, Genel Müdürümüz Nevzat Özkök, Okul Müdürümüz İlkay Yılmaz, yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz, öğrencilerimize eşlik etti.

Aldıkları çevre eğitimleri ile ağaç dikimi hakkında detaylı bilgi sahibi olan öğrencilerimiz, fidanlarını toprağa yerleştirdikten sonra dikim işlemini gerçekleştirdi.

Fidanlarının dikimini yapan öğrencilerimiz, can suyunu da vererek daha yeşil bir dünya için küçük yaşta büyük bir davranış sergiledi.

Öğretmenlerimiz tarafından çevrenin korunması ve daha yeşil bir dünya için gerçekleştirilen bu etkinlikler ile öğrencilerimizin tutumları ve değer yargıları, bilgi ve becerileri erken yaşlardan itibaren gelişiyor, farkındalık kazandırıyor.

Ödüllü Yeşil Kampüste, yeşil bayrak ödüllü okulumuzda eğitim görmenin ayrıcalığını yaşayan öğrencilerimiz, küçük yaşlardan itibaren yaşadığı dünyaya karşı saygılı, çevre sorunlarına duyarlı ve farkındalığı yüksek bireyler olarak yetiştiriliyor.

Etkinlik videosunu izlemek için tıklayın.