Bağışçılarımız

1920 yılında İstanbul'da doğan Dr. Sedat Üründül, yüksek öğrenimini İTÜ İnşaat Fakültesinde yaptı.

Atatürk Barajı yapımı için kurulan "Ata İnşaat" şirketinin en kıdemli ortağı olarak yönetim kurulu başkanlığını yaptı.

İTÜ senatosu tarafından 1996 yılında kendisine fahri doktora verildi. İTÜ Geliştirme Vakfı tarafından ismi anaokuluna verilmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu olan ve İTÜ Üstün Hizmet Madalyası sahibi Dr. Sedat Üründül, 20 yıl önce eğitim hayatımıza adım attığımızda yanımızdaydı. O gün Dr. Sedat Üründül Anaokulu'nda eğitime başlayan öğrencilerimizin birçoğu bugün üniversite sıralarında geleceğe hazırlanıyor. Eğitime sağladığı katkılardan dolayı kendisine minnettarız.