06.04.2022

Anaokulumuz Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Proje Ziyareti İçin İtalya'da!

Dr. Sedat Üründül Anaokulu olarak ortağı olduğumuz “Happy children’s build self confidence through games and stories” Erasmus+ Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında ortak okulumuza proje ziyareti için İtalya'dayız!

Anaokulumuz Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Proje Ziyareti İçin İtalya'da!

Dr. Sedat Üründül Anaokulu olarak ortağı olduğumuz  “Happy children’s build self confidence through games and stories”  Erasmus+ Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında  Anaokulu Bölüm Başkanımız Emine Şahin, İngilizce Bölüm Başkanımız Nalan Yaylı ve Anaokulu Öğretmenimiz Didem Sayır İtalya Palermo'da bulunan ortak okulumuzda proje ziyaretindeler.

I.C Carduccı-Gramscı'de; Romanya, İtalya, İspanya, Slovenya ve Portekiz okul ortaklarımızla eğitim programları, proje geliştirme ve ilerleme faaliyetlerini değerlendirerek, gözlemlerde bulunacak olan ekibimize başarılar diliyoruz.