28.05.2024

Anaokulu Orta Grup Öğrencilerimiz İTÜ Maslak Kampüsünü Gezdi

Anaokulu Orta Grup Öğrencilerimiz İTÜ Maslak Kampüsünü Gezdi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Orta Grup öğrencilerimiz, hem okullarının bulunduğu kampüsü daha yakından tanımak hem de ilkbahar mevsimini doğada gerçekleşen değişimleri gözlemlemek amacıyla İTÜ Maslak Kampüsü içinde gerçekleştirilen geziye katıldı.

Doğa ve tabiat sevgisi aşılayarak yetiştirdiğimiz minik arılarımız, gezi esnasında birbirinden renkli çiçekleri, çeşitli ağaçları inceyerek keyifli bir gün geçirdi.