03.01.2023

Anaokulu Öğrencilerimiz Sabancı Müzesini Gezdi

Hazırlık grubu öğrencilerimiz, Sakıp Sabancı Müzesinde bulunan "Modernizmin İzinde Türk Resmi" konulu resim sergisini gezdiler.

Anaokulu Öğrencilerimiz Sabancı Müzesini Gezdi

​Dr. Sedat Üründül Anaokulu Hazırlık grubu öğrencilerimiz, Sakıp Sabancı Müzesinde bulunan "Modernizmin İzinde Türk Resmi" konulu  resim sergisini gezdiler. Resim türleri hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz farklı eserleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Gözlem, eleştirel düşünme, sonuç çıkarma, yaratıcılık gibi becerilerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynayan müze gezisi deneyimiyle, öğrencilerimiz aynı zamanda sergilenen eserleri görme, o havayı hissetme, yaşama ve gözlem yapma imkanı buldu. Farklı bir atmosferde bulunma deneyimi yaşayan öğrencilerimiz müze gezmenin kurallarını, müze gezisinde neler yapılması ve nasıl davranılması gerektiğini öğrendi.