15.05.2024

Anaokulu Öğrencilerimiz İtfaiye Ekiplerini Okulumuzda Ağırladı

Anaokulu öğrencilerimiz, 112 İstanbul İtfaiye ekiplerini okulumuzda ağırlayarak merak ettikleri soruları sordu.

Anaokulu Öğrencilerimiz İtfaiye Ekiplerini Okulumuzda Ağırladı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencileri, 112 İstanbul İtfaiye ekiplerini okulumuzda ağırladı.

Okulumuzu ziyaret eden ekipler öğrencilerimize itfaiyenin görevleri hakkında bilgi verdi, itfaiye araçlarını ve malzemeleri tanıttı.

İtfaiye ekiplerinin büyük bir merakla ve dikkatle dinleyen öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.