02.04.2024

Anaokulu Öğrencilerimiz GEMS ve İngilizce Gününde Ailelerini Okulumuzda Ağırladı

Dr. Sedat Üründül Anaokulu öğrencilerimiz, okulumuzda gerçekleştirilen GEMS Günü ve İngilizce etkinliklerinde ailelerini ağırladı. Gerçekleştirilen etkinliklerde her öğrencimiz GEMS istasyonlarında fen ve matematik etkinliklerini aileleri ile birlikte yaptılar, İngilizce oyunlar oynayarak keyifli dakikalar geçirdiler.

İngilizce derslerinde öğrencilerin aktif şekilde dahil olduğu etkinliklerin öğrenmeye olumlu etkisinden yola çıkılarak, İngilizce öğretmenlerimiz tarafından çoklu zeka kuramı ve farklı öğrenme stillerine hitap edecek şekilde hazırlanan oyunlarında öğrencilerimiz öğrendikleri bilgileri aileleriyle paylaşma imkanı buldu. Etkinlik boyunca İngilizce yönerge alma, sorulan sorulara hedefe uygun şekilde cevap verme, oyun kurallarını anlama ve İngilizce diyalog kurma becerilerini de başarıyla sergileyen öğrencilerimiz ailelerinin takdirini topladılar.