31.01.2023

Anaokulu Öğrencilerimiz Etwinning ‘‘The Dot’’ Projesi Kapsamında İtalya, Yunanistan, Romanya Ve Portekiz’deki Akranlarıyla Bir Araya Geldi

Dr. Sedat Üründül Anaokulu Orta Grup öğrencilerimiz eTwinning ‘‘The Dot’’ projesi kapsamında İtalya, Yunanistan, Romanya ve Portekiz ortak ülkelerimiz ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Çevrim içi olarak yapılan buluşmada öğrenciler birbirlerine önce kendi dillerinde ‘‘Merhaba’’ dedi ardından hazırladıkları şarkılar ve gösterileri sırasıyla İngilizce olarak birbirlerine sundu. Orta grup öğrencilerimiz ‘‘Walking in the jungle’’ şarkısının dramasını yaparak ortak ülkelerimizin öğrencilerine, akranlarına sundu.

“The Dot” projemiz Peter Reynolds’un ‘’Nokta’’ adlı 25’ten fazla dile çevrilmiş olan kitabından yola çıkarak oluşturuldu. Projeyle öğrencilerin kendilerine inanmaları, öz güven kazanmaları, cesur olmayı ve dünyaya iz bırakmak için yaratıcılıklarını kullanmayı öğretmek amaçlanıyor.