17.02.2022

Anaokulu Öğrencilerimiz Erasmus+ Proje Ortaklarımızı Tanıyor

Dr. Sedat Üründül Anaokulu küçük yaş grubu öğrencilerimiz, "Happy children's build self confidence through games and stories” başlıklı Erasmus+ Projesi kapsamında proje ortaklarını tanıma çalışması yaptı.

Anaokulu Öğrencilerimiz Erasmus+ Proje Ortaklarımızı Tanıyor

Minik arılarımız, ortak ülkelerden biri olan İspanya'nın dünya haritası üzerindeki yerini inceledikten sonra, İspanya ile  ilgili hazırladıkları posterlerin sunumunu yaptı.

Erasmus+Ana Eylem 2 Stratejik Ortaklıklar Projeleri kapsamında “Happy children’s build selfconfidence through games and stories” konulu projemiz, 2020 yılındabaşlamış olup 2023 yılında sona erecektir.