27.03.2023

AB Erasmus Proje Ortaklarımız; Romanya, İspanya, Slovenya ve Portekiz' den 13 Öğretmeni Anaokulumuzda Ağırlayacağız

Dr. Sedat Üründül Anaokulumuz tarafından 2009 yılından bugüne sürdürdürülen Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklıkları Projelerimizden 3. projemizin (2020-2023 “Happy children’s build self confidence through games and stories”) Türkiye hareketliliği 27 Mart -1 Nisan 2023 tarihlerinde okulumuz ev sahipliğinde gerçekleşecek. Proje ortaklarımız; Romanya, İspanya, Slovenya ve Portekiz' den toplam 13 öğretmeni hafta boyunca anaokulumuzda ağırlayacağız. Proje ortağı ülkelerden gelen öğretmenler sınıf gözlemleri ve sınıf etkinlikleri gerçekleştirilecek, proje ilerleme toplantıları yapılacak.