07.04.2023

AB Erasmus Proje Ortaklarımız; Romanya, İspanya, Slovenya ve Portekiz'den 13 Öğretmeni Anaokulumuzda Ağırladık

Anaokulumuz tarafından 2009 yılından bugüne sürdürdürülen Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklıkları 3. projemizin (2020-2023 “Happy children’s build self confidence through games and stories”) Türkiye hareketliliği okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Dr. Sedat Üründül Anaokulumuz tarafından 2009 yılından bugüne sürdürdürülen Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklıkları Projelerimizden 3. projemizin (2020-2023 “Happy children’s build self confidence through games and stories”) Türkiye hareketliliği 27 Mart -1 Nisan 2023 tarihlerinde okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Proje ortaklarımız; Romanya, İspanya, Slovenya ve Portekiz'den toplam 13 öğretmeni hafta boyunca anaokulumuzda ağırladık. Proje ortağı ülkelerden gelen öğretmenler sınıf gözlemleri, sınıf etkinlikleri gerçekleştirdi ve proje ilerleme toplantıları yapıldı.

Avrupa Birliği Stratejik Okul Ortaklıkları Projelerimizden 3. projemizin (2020-2023 “Happy children’s build self confidence through games and stories”) Türkiye hareketliliğide okulumuzda ağırladığımız 13 öğretmen sınıf gözlemleri ve değerlendirme toplantılarının yanı sıra hafta boyunca sınıflarda öğrencilerimizle gerçekleştirilen etkinliklere de katıldı.

Etkinliğin son gününde Maslak Kampüsümüzde bulunan Dr. Natuk Birkan İlkokulu ve Ortaokulumuz ile Ekrem Elginkan Lisemizi de ziyaret eden konuklarımız, öğrencilerimizden okullarımız hakkında bilgi aldı.

Hafta boyunca okulumuzda sınıf gözlemleri yapan, etkinliklere katılan öğretmenler “Happy children’s build self confidence through games and stories”) Türkiye hareketliliğine ev sahipliği yapan okulumuzu değerlendirdi.